WIN een verkeersboek met je medaille Verkeer op School!

  • K
  • L
20 november 2017 tot 22 december 2017

Medaillewedstrijd

In de loop van NOVEMBER 2017 worden de medailles Verkeer op School opgestuurd. Wie ons voor de kerstvakantie een leuke foto bezorgt met deze medaille, maakt kans op een spandoek 'Veilig Stappen Veilig Trappen' én een kinderboek over verkeer. 
 

Hoe deelnemen? 

  1. Neem een foto waarop de medaille Verkeer op School (Brons, Zilver of Goud) zichtbaar is. Je mag er tenslotte fier op zijn!
  2. Stuur de foto via e-mail naar verkeeropschool@vsv.be. Vermeld duidelijk je naam en het adres van de school (en eventueel wie/wat er op de foto te zien is). 
  3. Vermeld ook of we je blij kunnen maken met een spandoek (ja of neen) en welk verkeersboek je kiest (zie hieronder) 
  4. Alle foto's verschijnen op onze facebookpagina Verkeer op School, dus door deel te nemen aan deze wedstrijd geef je hier automatisch ook toestemming voor. Zowel de facebookpagina Verkeer op School als de ingestuurde foto's mag je altijd liken! ;-)

Tijdens de kerstvakantie kiest een onpartijdige jury tien winnaars. Zij krijgen (desgewenst) het spandoek Veilig Trappen, Veilig Stappen en het gekozen verkeersboek opgestuurd. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht en ook bekendgemaakt op de facebookpagina Verkeer op School. De wedstrijd loopt van 6 november tot 22 december 2017. Wij kijken nu al uit naar de medaillefoto's!

De prijzen...

De winnaars krijgen een spandoek Veilig Stappen Veilig Trappen, en een verkeersboek naar keuze.
Je mag een titel opgeven uit onderstaande lijst:

          1) Een fiets voor Bas

          2) ​Pas op Val op

          3) Anna in het verkeer

          4) De kleine voetganger

          5) De bijzondere uitvinding van Boris Bord

          6) Het grote boek van verkeersregels

Auteur:
Els Hendrickx