Win een set wenskaarten van Zeppe en Zikki!

20 februari 2014 tot 03 maart 2014

Nieuwe televisiereeks van Zeppe & Zikki

Vanaf maandag 3 maart toont VTMKZOOM twaalf spiksplinternieuwe afleveringen van Zeppe & Ziki. Kinderen kunnen tijdens de krokusvakantie elke weekdag om 18 uur genieten van een superspannende en megagrappige belevenis in het verkeer met de bekendste schildpad en zebra van het land. Je kunt al enkele beelden bekijken in de tv-spot en de onderwerpen van de afleveringen vind je hier. Vind je lange autoritten ook zo saai en wil je tips opdoen voor leuke spelletjes in de wagen? Of vind je net zoals Zikki dat er wat meer 'schwung' mag komen in fluohasjes en fietshelmen? Kijk dan zeker naar deze nieuwe reeks!

Voor de grootste fans is er een leuk extraatje. Kies de aflevering uit de nieuwe reeks die je als eerste wil zien. Het avontuur met de meeste stemmen wordt vanaf maandag 24 februari in preview op de website getoond. Dat is een week voor de nieuwe reeks 4 start bij VTMKZOOM!  Bovendien maak je zo kans op één van de 500 sets Zeppe & Zikki wenskaarten (ter waarde van 5 euro). De vijf kaarten (thema: nieuwjaar, bedankt, beterschap, liefde, verjaardag) met bijhorende envelop worden bij de 500 winnaars thuis bezorgd.

Meespelen kan op de website van Zeppe en Zikki: www.zeppezikki.be