Verkeersweken: reserveer voor het schooljaar 2019-2020

12 december 2018

De boekingen voor De Verkeersweken liepen dit schooljaar vlot binnen en de kalenders waren al snel bijna volledig volzet. Daaruit kunnen we besluiten dat onze ervaringsgerichte workshops rond belangrijke verkeersthema's, aangepast aan de leeftijd en leefwereld van de jongeren bij jullie in de smaak vallen. Daarom bieden wij ze voor het schooljaar 2019-2020 met veel plezier opnieuw aan jullie aan. Ga naar de kalender van jouw regio en boek daar je Verkeersweek.

Ook voor volgend schooljaar kan je zelf een keuze maken uit ons ruim aanbod aan workshops om zo een Verkeersweek samen te stellen op basis van de noden van jouw leerlingen.

Voor de derde graad hebben we een inhoudelijke aanpassing gedaan door onze workshop Getuigen onderweg uit te breiden van 1 lesuur voor elke groep naar een halve dag  (3 lesuren) voor elke klasgroep. Op deze manier gaan we de leerlingen nog beter kunnen begeleiden doorheen deze pakkende getuigenissen.

Meer informatie over de workshops, de kostprijs en de praktische regeling kan je vinden op de website.D