Twee dagen Verkeer op School!

  • K
  • L
  • S
  • B
04 mei 2018

Opleidingsdagen over verkeerseducatie

De Dag Verkeer op School komt er weer aan: op dinsdag 9 oktober 2018 zijn geïnteresseerden welkom in AudiTorium 4 in Gent voor een dag vol workshops en infosessies over verkeerseducatie in het BASISONDERWIJS. Donderdag 11 oktober 2018 is het de beurt aan leerkrachten uit het SECUNDAIR ONDERWIJS. 

De Dagen Verkeer op School zijn hoofdzakelijk bedoeld voor leerkrachten, maar ook politiemensen, verkeersouders of verkeerseducatieve medewerkers zijn meer dan welkom. Je kan er terecht voor meer informatie over VSV-projecten. Daarnaast zijn er ook interessante workshops over uiteenlopende thema's: de leerlijn dode hoek, schoolstraten, zichtbaarheidsacties,...

Je kan vier workshops kiezen, aangepast aan jouw doelgroep of interesse. We gaan van start om 9.45 uur en eindigen om 15.30 uur, 's middags is een broodjeslunch voorzien. De dag is volledig gratis, en telt voor basisscholen meteen ook mee voor een punt om een medaille Verkeer op School te behalen. Secundaire scholen die ingeschreven zijn voor Slimme Mobiele Scholen kunnen dan weer rekenen op een extra subsidie van 100 euro. 

Inschrijven kan vanaf 11 juni via www.dagverkeeropschool.be. Hier vind je ook het volledige programma en alle praktische informatie. Wees er op tijd bij want vol = vol! 

Auteur:
Els Hendrickx