Schrijf je mee aan een happy end?

  • K
  • L
  • S
  • B
22 januari 2018 tot 06 maart 2018

Leer van experten en van elkaar

Op dinsdag 6 maart 2018 vindt in Gent het grootste verkeersveiligheidscongres van Europa plaats, met maar één doel voor ogen: het verkeer veiliger maken voor kinderen en jongeren.

Sterk programma
Vraag je je af waar en wanneer het zinvol is een schoolstraat in te richten? Wil je meer te weten komen over de nieuwe leerlijn dode hoek? Op welke manieren kan je school een samenwerking met de politie aangaan? Waarmee moet je rekening houden als je in groep het verkeer intrekt? Bestaat er technologie om jongeren te sensibiliseren? Wat houdt de nieuwe rijopleiding juist in?
Kies tussen de vele boeiende onderwerpen en stel zelf je programma samen!
 

Het slimste congres ter wereld

Boeiende sprekers
Niemand minder dan de slimste mens ter wereld Xavier Taveirne leidt alles in goede banen. Klinkende namen als kinderrechtencommissaris Bruno Vanobbergen, Daniël Termont of Ben Weyts, maar ook andere sprekers als Bodymapcoördinator Liesbeth Verhoeven of onderzoeker Linus Zeuwts  laten hun licht schijnen op de actuele verkeersveiligheidsproblemen van onze jeugd. Leer van andere scholen, politiemensen, onderzoekers en van de kinderen zelf!

Gratis voor directies en leerkrachten
Omdat het thema van het Vlaams Congres Verkeersveiligheid dit jaar zo interessant is voor schooldirecties of voor leerkrachten die zich bezighouden met verkeersveiligheid op school, bieden we hen dit congres volledig gratis aan! 

 

Nog steeds niet overtuigd? Bekijk het volledige programma op www.vlaamscongresverkeersveiligheid.be en ga overstag!
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn gegeerd! Tot daar! #VCV18
 

Auteur:
Els Hendrickx