Mobibrein Trofee gaat naar 3WB van het SMI in Kasterlee!

30 mei 2017

Mobibrein is een online verkeerstest voor jongeren van de tweede graad secundair die polst naar hun kennis en attitude in het verkeer. Dankzij het oefenplatform in spelvorm kunnen de leerlingen zich op een leuke manier voorbereiden op de test.

Naast deze trofee krijgt de klas ook nog een getuigenis van Rondpunt waarbij een verkeersslachtoffer, nabestaande of veroorzaker op een aangrijpende manier komt getuigen over een ongeval en de gevolgen. En er waren ook heerlijke donuts!

Directeur Els Goris en leerkracht Guy Vranckx zijn ook heel blij met de trofee. Verkeerseducatie krijgt in het Sancta Maria Instituut een prominente plaats. '90% van onze leerlingen komt met de fiets naar school en heel wat schooluitstappen gebeuren met de fiets.' zegt Els Goris.  'Attitude in het verkeer en kennis van de regels zijn enorm belangrijk. En we kijken ook erg uit naar de getuigenis van Rondpunt. Heel erg bedankt alvast!'