Gedichtendag 2019

• K
30 januari 2019 tot 14 februari 2019

Klimaat-verkeer-gedichtenwedstrijd

Omdat Gedichtendag dit jaar samenvalt met een spijbeldag voor het klimaat, schrijft de VSV een gedichtenwedstrijd!

Wat moet je doen:

• Schrijf een gedicht over een milieuvriendelijk voertuig. Dat kan een ode aan de fiets zijn. Of een rijmelarij over de trein. Of een haiku over je skateboard. Of...
  • Mail het naar verkeeropschool@vsv.be OF stuur het op naar VSV - Gedichtenwedstrijd, Stationsstraat 110, 2800 Mechelen.
  • Vermeld je naam, leeftijd, adres, e-mail en de gegevens van je school.
  • Zowel leerlingen van het basisonderwijs als van het secundair onderwijs kunnen deelnemen. Je kan deelnemen met heel de klas, of individueel, dat maakt niet uit!
  • Deadline: valentijnsdag 14 februari 2019.
  • De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. De prijs (een boekenbon) wordt naar het adres van de leerling gestuurd of (als het om een klassikale opdracht gaat) naar de school.

Veel succes iedereen!