Een fluo hesje saai? Definitely not!

  • L
21 januari 2014

No Dummy

De negenjarige (!) Emma-Louise Koppert uit Vosselaar heeft haar eigen fluo-lijn ontworpen met hesjes en helmhoezen. “Iedereen moet fluo dragen op de fiets maar de ‘gewone’ hesjes vind ik zo saai”, vertelt ze. “Daarom ontwerp ik ze nu zelf”. Ook de naam, No Dummy, bedacht Emma-Louise mee. "No Dummy betekent 'geen dommerik'. Wie een fluo hesje draagt is zichtbaar en dus geen dommerik het verkeer. Maar dummies zijn ook poppen die gebruikt worden om de veiligheid van auto’s te testen. Ook fietsers moeten veilig zijn, dus de naam leek ons wel toepasselijk", zegt ze. Emma-Louise mocht haar collectie onlangs ook voorstellen tijdens de SMS-dag van de VSV. “Mijn favoriet is het BFF-hesje met het reflecterende hart”, vertelt ze. “Maar je kunt ook kiezen voor een stoerder Cops-exemplaar, of een hesje met voetbal of ster.”
De volledige No Dummy-collectie vind je op www.nodummy.be. Een hesje kost 15 euro en voor een helmhoes betaal je 8 euro. Voorlopig zijn alleen kindermaten beschikbaar (4-8 en 8-12 jaar). 

Op naam

Op www.babygoodies.be kun je zelf leuke fluo-hesjes en rugzakhoezen ontwerpen met de naam van je kind. De kans op verlies is al een pak minder! Een hesje of een hoes kost 13,95 euro, wie de twee samen bestelt, krijgt korting. Onze persoonlijke favoriet? Het schattige vogeltje dat je hiernaast ziet…

Auteur:
Els Hendrickx