Deze gloednieuwe SMS-nieuwsbrief

16 september 2013

Neen, géén ‘Short Message Service’ via gsm! SMS staat in dit geval voor Slimme Mobiele Scholen. Met deze digitale nieuwsbrief wil de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) leerkrachten en andere geïnteresseerden op de hoogte brengen van de laatste verkeerseducatieve nieuwtjes en materialen: nieuwe projecten en initiatieven rond verkeersveiligheid voor schoolkinderen, interessante theatervoorstellingen over verkeer, goeie lestips, noem maar op! De nieuwsbrief zal vijf keer per jaar in je mailbox terechtkomen: september, november, januari, maart, en juni. Wil je dit niet, dan kun je je zonder probleem en eenmalig uitschrijven onderaan de nieuwsbrief.

Aan de nieuwsbrief is ook een website gekoppeld: sms-nieuws.be. Hier vind je het nieuws nog net iets heter van de naald, kun je reageren op artikels, deelnemen aan polls of verkeersquizjes en ook zelf interessante lestips meegeven. Hier kan iedereen zich ook inschrijven op de SMS-nieuwsbrief. The more, the merrier! SMS-nieuws is er voor iedereen die werk wilt maken van de verkeersveiligheid van schoolkinderen. Stuur deze nieuwsbrief dus zeker door naar andere geïnteresseerden!

Wij hopen alvast dat nieuwsbrief en website in de smaak vallen! Je mag het ons altijd laten weten via het contactformulier op www.sms-nieuws.be!