De Grote Verkeersquiz heeft voetbalbroertje!

17 oktober 2016 tot 30 november 2016

De Grote Verkeersquiz

Is een fietshelm verplicht als je met een elektrische fiets rijdt? Hoeveel fluo hesjes moeten er verplicht in je wagen liggen? Mag je dochter van 10 jaar vooraan in de auto zitten? En hoe zat het ook alweer met fietsverlichting? 
Kom het te weten op www.degroteverkeersquiz.be! In deze online quiz van de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) kun je je kennis over verkeer en mobiliteit opfrissen.

Quizzen kan nog tot en met woensdag 30 november 2016. Je krijgt 20 meerkeuzevragen voorgeschoteld over de wegcode, kwetsbare weggebruikers, verkeersveiligheid en duurzame mobiliteit. Wie minstens 14 op 20 haalt, én de schiftingsvraag invult, maakt al kans op een prijs! De hoofdprijs is een reischeque van 1000 euro! 
Ontdek alle andere prijzen op www.degroteverkeersquiz.be.

Wij wensen je alvast veel succes!
 

De Grote Verkeerscup

Speciaal voor de voetballiefhebbers is er dit jaar een aparte editie van De Grote Verkeersquiz: op www.degroteverkeerscup.be kun je de quiz spelen voor jouw favoriete voetbalclub. Niet alleen help je zo je club omhoog in het klassement, je maakt bovendien kans op mooie prijzen van je club: fluo hesjes met het embleem van de club, gehandtekende truitjes, voetbaltickets,... noem maar op! 
Per club speelt telkens 1 speler mee in onze promofilmpjes, die echt wel grappig zijn. Zoals deze, met Thomas Buffel, Lior Refaelov en Silvio Proto:

Of wat dacht je van Seth De Witte, Frederic Frans en Steve Colpaert in een glansrol:

Scoren maar!

 

Auteur:
Els Hendrickx